Нова Зенландия

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Нова Зенландия

Имот за продажба в Нова Зеландия

Нова Зеландия е разположена на югозапад от Тихия океан и се състои от два основни острова, образувани от действието на вулкани и заледявания. Столицата Уелингтън, на Северния остров, е дом на Те Папа Тонгарева, великият национален музей.

Ако искате да закупите имот за продажба в Нова Зеландия, правителството наскоро прие закон, който да предотврати чужденците да купуват къща на девствения океански остров.

Освен ако жителите, австралийците или сингапурците (с които има споразумение за свободен пазар), всъщност пазарът на недвижими имоти ще има само ограничен достъп до чужденци, които мечтаят за убежище сред дивата природа на земята, вдъхновила филмовите адаптации на романите на Толкин . Това обаче е спирка

засяга главно супер богатите китайци и американци, най-заинтересовани от закупуване на имот за продажба в Нова Зеландия.

За десет години в Нова Зеландия цените на жилищата са се увеличили с 60% (с пикове от + 100% в столицата), паралелно със спада на местните собственици в сравнение с чужденците. Те обаче тежат само 3% от пазара и се интересуват главно от закупуването на нов имот за продажба в Нова Зеландия.

Срещу покачването на цените на имотите обаче засилването на банковия кредит, наложено от миналата година, също изигра своята роля: през юли нивото на цените беше с 1,8% по-ниско от предходния месец.

Средната стойност на имота в Окланд е нараснала само с 0,6% през годината. В допълнение, за националните имоти се продаваха средно повече от един ден в сравнение с миналата година, което показва, че търсенето всъщност намалява.

От друга страна, цените на имотите във всички други региони на Нова Зеландия са се увеличили с много по-високи темпове и някои фактори предполагат, че през 2018 г. пазарът на недвижими имоти може да продължи силния си растеж.

Нова Зеландия е плячка на недостига на жилищно предлагане, което се счита за един от двигателите на повишаването на цените. Прогнозите за данни обаче предполагат, че тя може да започне да се променя през 2018 г.

Въпреки това проблемът с недостатъчното снабдяване няма да бъде решен след добра година, което означава, че тези нива на строителство ще продължат до 2019 г. и след това.

Може би не е изненадващо, че Куинстаун е дестинацията номер едно, която хората биха избрали да живеят тук и да закупят имот за продажба в Нова Зеландия. Куинстаун е фантастично място. Това е целогодишна дестинация с изключителни дейности на открито през летните месеци и ски от световна класа през зимата.

Цените на жилищата са високи, наскоро изпреварвайки Окланд като най-високата в страната, така че може да се наложи да живеете в едно от предградията, но е доста красиво, гледките са невероятни в целия регион Централен Отаго.

Куинстаун заслужава своето място в горната част на нашия списък с най-добрите места за живеене в Нова Зеландия.

На второ място в нашия списък за търсене на имот за продажба в Нова Зеландия е Napier. Разположен в сърцето на залива Хоукс, Napier е прекрасно място за себе си, ако планирате трансфер до Нова Зеландия. Цената на живот в Нейпир е много по-ниска, отколкото в по-големите градове като Окланд, Уелингтън и Куинстаун, което го прави интересно предложение.

Ако търсите малко по-различно място, Роторуа определено е едно от най-добрите места за живеене и търсене на имот за продажба в Нова Зеландия. Това е туристическа гореща точка, което означава много работни места. Това е и целогодишна дестинация поради геотермалните атракции, с които градът е най-известен и което означава, че много посетители се изсипват тук през зимните месеци.

Роторуа се радва на централно местоположение на Северния остров, което го прави супер достъпен.

  •  
    Преместване в Нова Зеландия. Емигранти и живеят в Нова Зеландия

      Една от земите, която винаги е предизвиквала неоспоримо очарование, особено в западния свят, Нова Зеландия, изглежда е станала мечта в последните години, особено за новото поколение. Всъщност много от тях са младите хора, които в търсене на щастие решават да променят коренно живота си, да се ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Повече информация, моля под real.baumanagement@bluewin.ch
Cod. 18895

За продажба Къща в стопанство, Нова Зенландия, Coromandel, Whitianga, 49, Kaimarama Rd, Whitianga

1,404,258.35BGN
За продажба
Къща в стопанство

460 m²
Списък на движими вещи, при поискване, твърде многобройни, за да ги изброявам, но включва високата зона ван, трактор, минерален басейн и др. За после...
UNAVAILABLE
Cod. 17102

За продажба Къща в стопанство, Нова Зенландия, Coromandel, Whangamata, 218 Rangi Avenue

1,594,519.68BGN
За продажба
Къща в стопанство

809 m²
НАЧАЛО & доходи + гледка на кмета ОСТРОВ 218 Rangi Avenue 4 Спални Къща размер 515 m2 Triple гараж Ref 5998 $ 1,475,000 NZD Осемстотин и девет ...
UNAVAILABLE
Cod. 14825

За продажба Къща в стопанство, Нова Зенландия, Coromandel, Whitianga, 49, Kaimarama Rd

1,805,465.17BGN
За продажба
Къща в стопанство

460 m²
Зашеметяващи два етажа реновирана kauri вила с разгъната около веранди, в красиви основания. 7 минути от популярния туристически курорт Whitianga, с н...
UNAVAILABLE
Cod. 6748

За продажба Други (жилищни имоти), Нова Зенландия, Wellington, Karori, 31 HAZELWOOD AVENUE

502,679.08BGN
За продажба
Други (жилищни имоти)

126 m²
Къде можете да намерите Къща & Земя пакет с по-малко поддръжка и не ливади да направя? ... Това е всъщност достъпни? ... Това е на тихо място с вс...
UNAVAILABLE
Cod. 5948

За продажба Къща, Нова Зенландия, Dunedin, Caversham, 1 Ballance Street

647,651.84BGN
За продажба
Къща

520 m²
С изграждането на разходите да се увеличат през следващите няколко месеца, това е все по-рядка възможност за закупуване на качествено построена чисто ...
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB